PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2019-01-28

PrimeQ – Snart även i Västervik

PrimeQ expanderar och öppnar inom kort sitt nya kontor i Västervik med ett brett utbud av ekonomitjänster.

Läs mer

Claes VölckerPrimeQ är stolta att meddela att företaget nu expanderar och kommer under våren att etablera ett nytt kontor i Västervik. Kontoret kommer att arbeta med ett brett utbud av ekonomitjänster – allt från reskontra till kvalificerad redovisning.

”PrimeQ fortsätter att expandera och vi ser fram emot att etablera oss i Västervik. Öppningen av ett nytt kontor kommer att innebära större leveranskapacitet för att hjälpa både befintliga och nya kunder. Det ger oss också möjlighet att bredda vårt utbud av tjänster ytterligare.” – Claes Völcker, VD PrimeQ

Idag är huvudkontoret beläget på Södermalm i Stockholm med drygt 60 medarbetare. Detta är en siffra som växer stadigt och i samband med etableringen kommer företaget att förstärkas med fler konsulter som kommer att finnas behjälpliga för företag i och runt om Västervik samt övriga landet. Det nya kontoret kommer att drivas av en redan tillsatt kontorsledning från och med 1 april.

Vi söker nu efter positiva, drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av PrimeQ och denna spännande utvecklingsresa i Västervik. Vi söker så väl juniora som kvalificerade redovisningskonsulter samt konsulter inom affärssystem.

Är du vår nästa medarbetare? Tveka inte – besök vår hemsida www.primeq.se och ansök redan idag.

Godbitar från Kunskapsbanken

Guide OneDrive


Snabbstartsguide. Gör mer var du än är med säker åtkomst, delning och fillagring. Logga in på din Office 365-prenumeration och välj OneDrive från startikonen för appar.

Guide Snabbstart Sharepoint Online


Snabbstartsguide. Gör mer var du än är med säker åtkomst, delning och fillagring. Logga in på din Office 365 prenumeration och välj SharePoint i appfönstret.

Broschyr Vad är Microsoft 365?


En komplett och intelligent lösning som omfattar Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security, och som ger alla möjlighet att vara kreativa och samarbeta på ett säkert sätt.