PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

PrimeQ tar hem fyra utmärkelser under Xledgers Partnerdagen 2020

Nyhet - 18 november, 2020

​Den 12 november gick Xledgers Partnerdagen 2020 av stapeln och där prisades årets partners i fyra kategorier – störst omsättning, årets affär, störst tillväxt och årets användare. PrimeQ tog hem utmärkelser i samtliga kategorier.

PrimeQ har sedan 2013 varit partner till Xledger som är ett av de mest omfattande affärssystemen i molnet. Systemet gör bred och djup funktionalitet tillgänglig för medelstora till stora företag och används idag av över 10 000 bolag i över 50 länder.

Den 12 november gick Xledgers Partnerdagen av stapeln och där prisades årets partners i fyra kategorier – Störst Omsättning, Årets Affär, Störst Tillväxt och Årets Användare. PrimeQ tog hem utmärkelser i samtliga kategorier. 

Vinst i Störst Omsättning för andra året i rad

PrimeQ tog hem vinsten i kategorin Störst Omsättning för andra året i rad men det som företaget är mest stolt över är medarbetaren Cilla Holmberg som utsågs till Årets Användare 2020. I kriterierna fanns bland annat förmågan och servicenivån inom supportfunktionen till slutkund samt implementation av Xledger. 

Motiveringen till vinnaren av Årets Användare var följande:

”Årets vinnare behärskar merparten av modulerna i Xledger med fokus på ekonomi och projekt och är mycket uppskattad ute hos kund, både vid införandeprojekt samt i efterföljande förvaltning. Det har hänt att ny kund specifikt efterfrågat Årets vinnare som införandekonsult baserat på insats som pre-sale och från referenssamtal. Har bred och djup kompetens inom säljprocessen, är alltid noggrann i sina förberedelser i kombination med stor erfarenhet och har förmåga sätta sig in i kundernas behov.”

PrimeQ erbjuder tjänster och konsulter för att utveckla kunders affärsverksamhet med fokus på affärssystem och beslutsstöd. Företaget har som mål att kunna erbjuda marknadens mest moderna och effektiva systemlösningar kombinerat med erfarna konsulter. PrimeQ erbjuder lösningar som kan innehålla allt från behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.

Vill du veta mer om Xledger?

Fyll i formuläret nedan så kommer Mikael kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Mikael Ljungar

Hej, jag heter Mikael och jag är tjänsteansvarig för Xledger.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

072-300 00 78

Godbitar från Kunskapsbanken

Användarguide Mitel 6940


En guide för hur du använder Mitel 6940.

Lathund Outlook på webben


E-post i Outlook på webben

E-bok Webroot 2019 threat report mid-year update


This mid-year update to the annual Webroot Threat Report showcases data from the Webroot® Platform, our advanced machine learning-based threat analysis architecture, as well as trends, insights, and predictions from the Webroot Threat Research Team.