PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2019-05-23

PrimeQ värvar en av de tyngsta profilerna inom svensk redovisning

​Dag Bjärslinde arbetar sedan början på maj som seniorkonsult på PrimeQ med inriktning på kvalificerad redovisning, koncernredovisning och skattefrågor i fastighetsföretag. Ett tillskott som kompletterar PrimeQ’s affärsområde Ekonomi och Lön på ett kraftfullt sätt.

Läs mer

Dag Bjärslinde arbetar sedan början på maj som seniorkonsult på PrimeQ med inriktning på kvalificerad redovisning, koncernredovisning och skattefrågor i fastighetsföretag. Ett tillskott som kompletterar PrimeQ’s affärsområde Ekonomi och Lön på ett kraftfullt sätt.

PrimeQ är stolta att presentera Dag Bjärslinde som det senaste tillskottet hos företaget. Dag är en välkänd profil inom redovisning med sina nästan 40 år i branschen. Med en civilekonomexamen från Stockholm Universitet med inriktning på redovisning och revision började Dag sin resa. Han har bland annat arbetat som revisor på revisionsbyrån som idag är EY, redovisningskonsult på Ekolodet och kommer senast från Accountor.

Dag är sedan början på maj en del utav PrimeQ’s nyöppnade kontor i Västervik. Han arbetar med redovisning med inriktning på kvalificerad redovisning, koncernredovisning och skattefrågor i fastighetsföretag.

”Det känns fantastiskt bra att få börja hos PrimeQ som arbetar kundorienterat och med hög kvalitet i sina tjänster samtidigt som man har stort fokus på omtanke om personalen. Jag hoppas kunna bidra med kunskaper inom kvalificerad redovisning under PrimeQ’s kommande utveckling som ser mycket spännande ut.” säger Dag Bjärslinde.

”Dag är en mycket värdefull tillgång för PrimeQ med sin bakgrund och stora kunskap inom redovisning. Vi är mycket glada att Dag har valt att arbeta med oss.” Claes Völcker, koncern-VD PrimeQ.

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Telefonkonferens


Effektivisera din telefonkonferens genom att använda mobilapp, webben eller din softphone för att bjuda in interna och externa deltagare med några få knapptryckningar.

Infographics 2019 SONICWALL CYBER THREAT REPORT


A cyberattack is personal. At its core, they strip organizations, their employees, partners and customers of intellectual property, identities, privacy, reputation and monetary assets.

E-bok Hitta de svaga länkarna i verksamhetens säkerhetskedja


Microsoft. Förbättra ert skydd genom att snabbt hitta och övervaka säkerhetsproblem. Med svaga länkar i säkerhetskedjans försvar, hur små de än är, blir företaget mottagligt för överträdelser som kan bli dyra. Den mest kostsamma effekten av cyberbrottslighet är just nu förlust av information, tätt följt av avbrott i verksamheten och förlorad produktivitet.