PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2020-03-20

Samlad information kring coronaviruset för dig som företagare

Vi på PrimeQ håller oss uppdaterade och lägger kontinuerligt upp länkar och information i den takt myndigheter kommer med besked och riktlinjer. Om ni har frågor eller behöver diskutera något så kontakta gärna oss. Vi vill tipsa om några länkar som uppdateras regelbundet och kan vara värt att hålla koll på.

Läs mer

Vi på PrimeQ håller oss uppdaterade och lägger kontinuerligt upp länkar och information i den takt myndigheter kommer med besked och riktlinjer. Om ni har frågor eller behöver diskutera något så kontakta gärna er ansvarige redovisningskonsult.

Vi vill tipsa om nedan länkar som uppdateras regelbundet:

Här kan du läsa samlad information från Tillväxtverket: Stöd under utbrott av coronavirus och covid-19
Här kan du läsa samlad information från verksamt.se: Samlad information från myndigheter för dig som företagare
Här kan du läsa samlad information från Skatteverket: Samlad information för företag med anledning av coronaviruset

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Softphone


Förvandla datorn till en telefon och få en allt-i-ett-lösning. Med en god ljudkvalitet och smidig hantering ger Softphone dig en enklare och effektivare arbetsdag.

Guide OneNote 2016 för Mac


Snabbstartsguide. Den här nya versionen av OneNote är genomtänkt designad för Mac. Använd den här guiden för att lära dig grunderna.

Guide PowerPoint 2016 för Mac


Snabbstartsguide. Den här nya versionen av PowerPoint är genomtänkt designad för Mac. Använd den här guiden för att lära dig grunderna.