PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2019-02-07

Sennheiser headset – nytt i PrimeQ’s sortiment

PrimeQ ingår samarbete med Triada för att erbjuda kunder headset från Sennheiser.

Läs mer

Att ha en bekväm arbetsmiljö är viktigt, även för den som pratar mycket i telefon. Oavsett om du använder din mobil, din dator eller en bordstelefon så kan vi på PrimeQ erbjuda dig rätt lösning. Glöm inte att det idag är olagligt att prata i telefon under bilkörning, därför är det extra viktigt att byta till handsfree, både för plånboken och säkerhetens skull. 

Sennheiser är kända för sin höga ljud- och produktkvalitet vilket var av ytterst vikt när vi på PrimeQ valde leverantör av headset.

Sortimentet består av ett flertal olika modeller – så väl trådlösa som anslutningsbara som fungerar perfekt både till din telefon och dator. Du ansluter ditt headset snabbt och smidigt med hjälp av en USB-sladd eller via bluetooth. De trådlösa modellerna har en räckvidd upp till 100 meter, så du kan röra dig fritt oavsett om du pratar via mobilen eller datorn.

Vill du veta mer? Kontakta vår säljavdelning så hjälper vi dig.

Telefon 077-551 01 00, Email sales@primeq.se

Godbitar från Kunskapsbanken

Guide Anpassa din SharePoint Online webbplats


Så här anpassar du din SharePoint Online webbplats.

Lathund Outlook på webben


E-post i Outlook på webben

Guide Arbeta tillsammans i PowerPoint


7 sätt att arbeta tillsammans i PowerPoint.