PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2019-02-21

Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonitjänst

Stiftelsen Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av deras nya växellösning med Tele2 som operatör. Stockholms Sjukhems val blev PrimeQ för att de kunde leverera en helhetslösning som matchade deras behov – enkelt och flexibelt.

Läs mer

Stockholms Sjukhem är en stiftelse utan vinstsyfte som har gett stockholmarna vård sedan 1867. Stiftelsen grundades med syfte att ge vård och omsorg av högsta kvalitet till långvarigt eller obotligt sjuka. Syftet är detsamma idag som när stiftelsens grundades för drygt 150 år sedan.

Arbetet på Stockholms Sjukhem innebär ett högt tempo och kräver en flexibel lösning som både är enkel att använda men också att administrera. Valet blev en växellösning som tjänst från PrimeQ med Tele2 som leverantör av trafiktjänster. PrimeQ är operatörsoberoende och kunden kan därför tillsammans med PrimeQ själva välja den operatör som passar deras behov bäst.

”PrimeQ kunde presentera en helhetslösning som passar vårt verksamhetsbehov och till ett rimligt pris. Att tjänsten också kan integreras med tidsbokning var även ett stort mervärde”, säger Carin Åsen, IT-chef Stockholms Sjukhem.

Vill du ha mer information kring lösningen? Vänligen kontakta Joakim Dahl.

E-post: joakim.dahl@primeq.se
Telefon: 08-120 404 02

Godbitar från Kunskapsbanken

Video Tele365 Softphone


Tele365 Softphone underlättar både intern och extern kommunikation. Förvandla datorn till en telefon och få en allt-i-ett-lösning. Med en god ljudkvalitet och smidig hantering ger softphone dig en enklare och effektivare arbetsdag.

Produktblad Puzzel Kontaktcenterlösning


Puzzels kontaktcenterlösning är en mycket flexibel och skalbar molnbaserad kontaktcenterlösning. Lösningen ger ökad produktivitet, bättre kundkontakt och bättre service.

Användarguide Mitel 5613


En guide för hur du använder Mitel 5613.