PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2020-04-30

Tillsammans gör vi skillnad

Vi på PrimeQ fortsätter att stötta vården på det sättet vi kan och har nu beslutat att även sponsra Syster O Bror med 200 luncher till intensivvården. Genom deras initiativ stöttar vi även indirekt den extremt pressade restaurangbranschen. Läs mer i inlägget om ni vill göra en insats och hur ni kan stötta vården.

Läs mer

Vår vård i Sverige är fortfarande under hård press och trycket fortsätter att vara stort. Sjukvården är överbelastad och vårdpersonal arbetar långa tuffa pass och med få lediga dagar. Det är svårt att sätta sig in i deras extrema arbetssituation; sorgen och maktlösheten i att förlora patienter, skyddsutrustningen som gör det svårare att andas och inte minst risken de utsätter sig själva för när de behandlar svårt sjuka patienter. De gör detta för att rädda liv och det är viktigt att vi alla gör vad vi kan för att stötta dem – litet som stort.

Vi på PrimeQ fortsätter att stötta vården på det sättet vi kan och har nu beslutat att även sponsra Syster O Bror med 200 luncher till intensivvården. Genom deras initiativ stöttar vi även indirekt den extremt pressade restaurangbranschen. Om ni vill göra en insats och stötta initiativet besök https://systerobror.se/. Fortsätt kämpa – vi är stolta över er.

Till sist vill vi även passa på att önska er alla en fin Valborg och skicka en stärkande tanke till all personal, ni som sitter i karantän, isolerade och hårt utsatta. Ta hand om varandra!

Tillsammans gör vi skillnad <3

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Svarsservice


Om det är många som ringer, telefonisten är sjuk eller företaget är på utbildning är det bra att kunna ta till vår prisvinnande svarsservice. Missa aldrig mer ett viktigt samtal.

Guide Word 2016 för Mac


Snabbstartsguide. Den här nya versionen av Word är genomtänkt designad för Mac. Använd den här guiden för att lära dig grunderna.

Guide Kryptovirus


Skulle din verksamhet överleva en större dataförlust? Vad gör du för att förhindra en attack och är ni förberedda på hur ni agerar om det skulle hända? Vi har sammanställt några enkla tips kring åtgärder och hur man ska tänka.