PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2018-12-11

Viz Arkitektkontor (Vizark) väljer PrimeQ som leverantör av sina molntjänster!

Viz Arkitektkontor (Vizark) väljer PrimeQ som leverantör av sina molntjänster!

Läs mer

Vizark och PrimeQ har haft ett långt samarbete där PrimeQ hjälpt Vizark med deras kundplacerade IT och telefoni. I och med en stundande flytt så bestämde sig Vizark att se över sina befintliga lösningar och leverantörer.

Med höga krav på tillgänglighet runt sin interna IT och telefoni. Med anställda som arbetar på distans så blev driftsäkerhet och tillgängligheten också mycket viktig. Det var också yttersta vikt att den kommande flytten inte skulle påverka verksamheten mer än absolut nödvändigt.

Vizark gav PrimeQ ett fortsatt förtroende att flytta både sin IT och telefoni in vårt moln. Resultatet blev högre driftsäkerhet samt en support som hanterar Vizarks ärende oavsett om det gäller e-posten eller telefonväxeln.

För mer information kontakta Andreas Ekman, tel 08 – 120 404 60.

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad IT-analys


Sover du gott eller är du osäker på hur er IT-miljö mår? Fungerar backupen? Har ni tillräckligt med licenser? Vem har tillgång till dina system? Vad händer om du får virus? Många jobbiga frågor som kräver svar.

Snabbstartsguide Microsoft Yammer


Snabbstartsguide Microsoft Yammer

Användarguide Mitel 600 DECT Phone


En guide för hur du använder Mitel 600 DECT Phone.