Office 365


Lokala, säkra och flexibla molntjänster!

Vad är Office 365?

 

Office 365Office 365 är Microsoft molntjänst där du abonnerar på Microsofts traditionella Office paket samt ett antal produktivitetstjänster som du kan köra ”online” i en webbläsare eller ladda ned på din dator.  Exempel på produkter i Office 365 är Exchange Online, One Drive, Lync online, Word, Excel osv. I vissa av abonnemangen ingår licens för att ladda ned Office paketet på upp till 5st enheter (dator, Ipad osv) och i vissa abonnemang kan du endast köra online varianten i din webbläsare. Mer om de olika abonnemangstyperna nedan:

Några av produkterna går att abonnera på som enskilda produkter. Exempel på detta är Lync som du kan köpa för ca 15:-/användare och månad. Lync ger en mycket produktivitets höjande produkt med sina möjligheter att erbjuda telefonkonferens, chatt, presentationsmöjligheter m.m.  Lync är en utmärkt produkt att börja med om du vill testa Office 365 då du kan komma igång på några timmar utan bindningstid. Se mer om Lync online nedan:

Vad säger Microsoft om Office 365?

https://products.office.com/sv-se/business/microsoft-office-365-frequently-asked-questions

Vilken version av Office 365 passar mig?

https://products.office.com/en-us/business/compare-more-office-365-for-business-plans

 

Våra Office 365 tjänster:

Office 365 StartUP

Nyfiken på vad Office 365 kan erbjuda men vet inte var du skall börja? Office 365 StartUp är vårt paket där vi konfigurerar epost, lync och de andra Office 365 funktionerna åt dig. Läs mer här…

Office 365


Referenser

Personalen på PrimeQ är snabba och effektiva. Återkopplar alltid och förslår proaktiva åtgärder innan problemen uppstår. Vi är mycket nöjda med PrimeQ som teknikpartner.

John Silverstrand - Kundansvarig Banqsoft