PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Om oss

Vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Telefoni, Ekonomi & Lön och Affärssystem

Vad vi gör

Vilka vi är

  • Ca. 90 medarbetare
  • 4 affärsområden
  • Kontor i Stockholm, Västervik & Motala
  • Flexibel arbetsmiljö
  • Stark gemenskap

Vill du bli en av oss?

Klicka här för att ansöka redan idag

Vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Telefoni, Ekonomi & Lön och Affärssystem.

Vi tror på ett öppet och nära samarbete där vi anpassar oss efter era behov. Vi kan skala upp eller ner våra insatser med kort varsel för att stötta er verksamhet på bästa sätt. Vår unika bredd gör att vi är en långsiktig partner oavsett ert företags situation.

Vi ser oss mer som en partner än en leverantör.

En långsiktig partner som är lätt att växa med

PrimeQ grundades 2011 av medarbetare med lång erfarenhet från ledande befattningar och specialistfunktioner inom IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Detta ger oss en unik möjlighet att erbjuda våra kunder lösningar som bygger på olika delar av vårt erbjudande och vi kan stötta företag under tillväxt med anpassade lösningar och tjänster.

Att vara en av oss

Hos oss satsar vi mycket på gemensamma aktiviteter för att stärka vårt team. Vi tror att vi presterar som bäst när vi har kul på jobbet. Genom att ha en flexibel arbetsmiljö kan våra medarbetare själva påverka sin arbetssituation för att enklare kombinera jobb och familjeliv. Vi ger våra medarbetare möjlighet att både bredda och specialisera sig. Och beroende på eget intresse uppmuntrar vi att utvecklas inom våra olika affärsområden.

Vår företagskultur präglas av mycket glädje och stark gemenskap. Vi tror på att kreativitet skapas när vi har tillgång till vår fulla potential.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Teknikföretagen
Visita
Nobis
NK
Teknikmagasinet
Restate
Scouterna
Råd&Rön
Talarnas
WH Group
Lantmännen Finans
Stockholms Sjukhem
Hjärt-Lungfonden
Tekompaniet
Frösunda Omsorg
Bromma Blocks
Vinguiden
Dahl
Stockholm gas
Sansac
STs a-kassa
Delicato
Wåhlin Fastigheter
Djurönäset
BanQsoft
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Energiforsk
Gasnätet Stockholm
Cancerfonden
Svenskt Näringsliv
Lush
Emirates
Klockmaster
Almega
Svevia
Kunskapsskolan
Nathalie Schuterman
LIF
Sandbäckens
24Storage
ekenbygg
Gar-bo
CtrlPrint
HL Display

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Verifiering Mobilt Bank-ID


Säkerställ att personen som ringer in verkligen är den de uppger sig för att vara, för säker hantering av information och beställningar.

Artikel Webroot Why Phishing Attacks Work


When we talk about phishing, it might conjure up memories of scam emails from foreign princes, chock-full of terrible typos, grammar mistakes, and other easy-to-spot signs that the message might not be legitimate. If you’re thinking in those terms, it might shock you to find out how many people actually fall for such attacks.

Guide Excel 2016 PC


Snabbstartguide. Ny användare av Excel 2016? Använd denna guide för att lära dig grunderna.