PrimeQ - En partner. Många specialister.
Om oss

Om oss

Vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Telefoni, Ekonomi & Lön och Affärssystem

Vad vi gör

Sidebar bild

Vilka vi är

  • Drygt 100 medarbetare
  • 4 affärsområden
  • Kontor i Stockholm, Västervik, Motala, Norrköping, Västerås & Göteborg
  • Flexibel arbetsmiljö
  • Stark gemenskap

Vill du bli en av oss?

Klicka här för att ansöka redan idag

Vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Telefoni, Ekonomi & Lön, Affärssystem & Beslutsstöd och E-handel.

Vi tror på ett öppet och nära samarbete där vi anpassar oss efter era behov. Vi kan skala upp eller ner våra insatser med kort varsel för att stötta er verksamhet på bästa sätt. Vår unika bredd gör att vi är en långsiktig partner oavsett ert företags situation.

En långsiktig partner som är lätt att växa med

PrimeQ grundades 2011 av medarbetare med lång erfarenhet från ledande befattningar och specialistfunktioner inom IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Detta ger oss en unik möjlighet att erbjuda våra kunder lösningar som bygger på olika delar av vårt erbjudande och vi kan stötta företag under tillväxt med anpassade lösningar och tjänster.

Att vara en av oss

Hos oss satsar vi mycket på gemensamma aktiviteter för att stärka vårt team. Vi tror att vi presterar som bäst när vi har kul på jobbet. Genom att ha en flexibel arbetsmiljö kan våra medarbetare själva påverka sin arbetssituation för att enklare kombinera jobb och familjeliv. Vi ger våra medarbetare möjlighet att både bredda och specialisera sig. Och beroende på eget intresse uppmuntrar vi att utvecklas inom våra olika affärsområden.

Vår företagskultur präglas av mycket glädje och stark gemenskap. Vi tror på att kreativitet skapas när vi har tillgång till vår fulla potential.

Några som har valt oss
På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

Godbitar från Kunskapsbanken

Mötesrum som tjänst – Small/Home


En lösning för hemmakontoret eller små mötesrum med plats för 1-3 personer

Framtiden för motståndskraft i företaget


Målet som Microsoft har är att göra det möjligt för alla personer och organisationer på planeten att uppnå mer.

Mall för import av användare


En mall för import av användare i Tele365.