PrimeQ - En partner. Många specialister.
Om oss

Om oss

Vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Telefoni, Ekonomi & Lön och Affärssystem

Vad vi gör

Sidebar bild

Vilka vi är

  • Drygt 100 medarbetare
  • 4 affärsområden
  • Kontor i Stockholm, Västervik, Motala, Norrköping, Västerås & Göteborg
  • Flexibel arbetsmiljö
  • Stark gemenskap

Vill du bli en av oss?

Klicka här för att ansöka redan idag

Vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Telefoni, Ekonomi & Lön, Affärssystem & Beslutsstöd och E-handel.

Vi tror på ett öppet och nära samarbete där vi anpassar oss efter era behov. Vi kan skala upp eller ner våra insatser med kort varsel för att stötta er verksamhet på bästa sätt. Vår unika bredd gör att vi är en långsiktig partner oavsett ert företags situation.

En långsiktig partner som är lätt att växa med

PrimeQ grundades 2011 av medarbetare med lång erfarenhet från ledande befattningar och specialistfunktioner inom IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Detta ger oss en unik möjlighet att erbjuda våra kunder lösningar som bygger på olika delar av vårt erbjudande och vi kan stötta företag under tillväxt med anpassade lösningar och tjänster.

Att vara en av oss

Hos oss satsar vi mycket på gemensamma aktiviteter för att stärka vårt team. Vi tror att vi presterar som bäst när vi har kul på jobbet. Genom att ha en flexibel arbetsmiljö kan våra medarbetare själva påverka sin arbetssituation för att enklare kombinera jobb och familjeliv. Vi ger våra medarbetare möjlighet att både bredda och specialisera sig. Och beroende på eget intresse uppmuntrar vi att utvecklas inom våra olika affärsområden.

Vår företagskultur präglas av mycket glädje och stark gemenskap. Vi tror på att kreativitet skapas när vi har tillgång till vår fulla potential.

Några som har valt oss
På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

Godbitar från Kunskapsbanken

Vårda kundernas förtroende med inbyggd säkerhet


Det är relevant för företaget att uppamma en anda där säkerhet värdesätts, oavsett bransch och företagets storlek. Men om ni likt många andra små och medelstora företag saknar ett särskilt säkerhetsteam kan det vara svårt att förstå en given tekniks säkerhetsfunktioner och vilket ansvar som faller på era axlar, för att inte tala om att bedöma vilken säkerhetsteknik som passar er verksamhet.

Guide: Hur du skyddar din organisation


I den här guiden får du anvisningar om hur du steg för steg kan skydda din organisation och samtidigt skapa en smidig användarupplevelse, så att användarna får jobbet gjort. Varje scenario innehåller en kort lista med frågor, rekommenderade aktiviteter och resurser för att komma igång.

Infographics 2019 SONICWALL CYBER THREAT REPORT


A cyberattack is personal. At its core, they strip organizations, their employees, partners and customers of intellectual property, identities, privacy, reputation and monetary assets.