PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Office 365 byter namn till Microsoft 365

Omvärldsbevakning - 31 mars, 2020

Under våren kommer Microsoft att byta namn på vissa produkter i Office 365 till Microsoft 365. De nya namnen kommer att gälla från den 21 april 2020. Viktigt att veta är att det bara är en förändring av namn. Pris och funktion kommer att vara samma som idag.

  • Office 365 Business Essentials byter namn till Microsoft 365 Business Basic.
  • Office 365 Business Premium byter namn till Microsoft 365 Business Standard.
  • Microsoft 365 Business byter namn till Microsoft 365 Business Premium.
  • Office 365 Business and Office 365 ProPlus kommer båda byta namn till Microsoft 365 Apps. När det är nödvändigt kommer Microsoft att använda rubrikerna ”for business” och ”for enterprise” för att skilja dem åt.

Du kan läsa mer på Microsofts hemsida

Har du några frågor kring Microsoft 365 eller andra IT-lösningar? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Förslag på annan läsning

Förlängd tid för avstämning – men inte för alla


Avstämningen av korttidsstödet är i full gång. I går kom beslutet att tiden för avstämning förlängs från två till fyra veckor. Men förlängningen rör inte dem vars avstämning slutade sista juni.

Undvik personligt betalningsansvar


Håll koll på ditt aktiekapital och kontrollbalansräkningen! Annars kan du personligen bli betalningsansvarig för bolagets skulder. Uppmaningen är än viktigare nu när aktiekapitalkravet sänkts.

Så kan du skydda dig mot företagskapning


Att kapa ett företag i Sverige är relativt enkelt. De flesta brotten sker på sommaren, precis som med bluffaktor, då bemanningen är låg och ansvariga är på semester. Med några enkla steg kan du skydda dig.