Ring till låga priser
utan fasta avgifter


SIP365 – operatörstjänster


SIP365

Med SIP365 får ni en prisvärd anslutning som kan anslutas till vår växeltjänst, Tele365, eller till din telefonväxel så länge den har stöd för SIP. Ni ansluter till vår operatörstjänst via ert bredband.

SIP365 låter er även integrera era mobiltelefoner och få tillgång till en riktig mobil anknytning. En mobil anknytning medför att mobilen blir en del av telefonväxeln och höjer tillgängligheten hos medarbetarna.

Tillsammans med er tar vi fram den prisplan och de abonnemang som passar just er bäst genom att ta del av era ringmönster.

Har ni verksamhet i andra länder kan vi även erbjuda utländska nummer och låta era kunder ringa er till lokal samtalstaxa.

Ladda ner vårt produktblad – klicka här

Övriga operatörstjänster

Utöver SIP365 återförsäljer vi även de flesta andra operatörstjänster. De flesta erbjuder lösningar för både fast och mobil trafik.

operatorer

Prisjämförelse

Fyll i vårt formulär nedan så hjälper vi er med en prisjämförelse mellan olika operatörer. Använder ni ISDN tjänster idag så finns det ofta stora besparingar att göra. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan samt ladda upp en kopia av er senaste faktura från er nuvarande operatör. Vi gör då en jämförelse åt er som skickas till er e-postadress inom 1-2 arbetsdagar.

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för de senaste nyheterna och erbjudanden.

PrimeQ på Facebook