Referenser


Vi anstränger oss mer för att våra kunder ska vara nöjda.

Michael Fogelberg, CEO, 24Storage24storage

24Storage hyr ut förråd i många olika storlekar till både privatpersoner och företag. Lång eller kort tid. 24Storage-koncernen grundades 2015 och har fler än 3 600 förrådsutrymmen fördelade på nio anläggningar på sju orter runt om i Sverige. 

“PrimeQ har sedan starten varit vår outsourcingpartner avseende ekonomitjänster. Vi har handlat upp en skalbar helhetslösning som klarar att hänga med i vår kraftiga expansion. PrimeQ är en viktig partner för oss och vi är väldigt nöjda med deras leverans och stöd.”

Marcus Ståhl, CTO, Vinguiden.comVinguiden.com

Vinguiden är idag en av Sveriges främsta medieaktörer inom segmentet vin. Idén är att göra det enkelt att köpa vin ur Systembolagets beställningssortiment och på detta sätt öka tillgängligheten av bra viner. En mycket uppskattad tjänst – och något som gör livet lite enklare och smidigare för många vinälskare.

“Vi har valt PrimeQ som leverantör av serverdrift och VPN lösning eftersom de är lyhörda och flexibla samtidigt som vi alltid får snabb service. Det passar oss väldigt bra som ett snabbväxande bolag där IT är en central del i vår affär. ”

Tobias Perez, IT Manager, WH Groupwh

WH Group är en marknadsledande leverantör av affärssystem och tjänster för leverantörer av vin och sprit. Vår utmaning och vår ambition är att alltid ligga i framkant. Vi är lyhörda för branschen och våra kunders behov och gillar att skapa kreativa lösningar som hjälper och stöttar en positiv verksamhetsutveckling.

“Vi valde PrimeQ som driftleverantör för deras kompetens och förmåga att förstå och leverera de tekniskt komplicerade lösningar vi och våra kunder kräver. ”

 Exempel på våra kunder