PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Så här arbetar vi under pandemin

För att säkerhetsställa våra leveranser och våra medarbetares hälsa

Vi är rustade för en fortsatt stabil drift framöver

Inom PrimeQ har vi reservplaner för viktiga funktioner och vi har säkrat att alla medarbetare kommer åt våra system hemifrån för att klara sina arbetsuppgifter. Vår strategi är att låta alla medarbetare, där det är möjligt, arbeta hemifrån. Vi är med andra ord rustade för att säkra en fortsatt stabil drift framöver.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har anpassat vårt kontor utefter dem. Vi har spritt ut arbetsplatserna för att säkra det rekommenderade avståndet mellan våra medarbetare som har behovet att komma in. PrimeQ bokar om möjligt både interna och externa möten via Mircosoft Teams.

PrimeQ har även tillsatt en intern corona-grupp som noga och dagligen följer utvecklingen både i samhället i stort men även internt inom företaget.

Om du har några frågor så finns vi här för dig. All support är tillgänglig via våra vanliga kanaler och vi håller öppet enligt ordinarie tider.

Du hittar våra kontaktuppgifter här

Godbitar från Kunskapsbanken

Guide OneDrive


Snabbstartsguide. Gör mer var du än är med säker åtkomst, delning och fillagring. Logga in på din Office 365-prenumeration och välj OneDrive från startikonen för appar.

Produktblad SpamTitan


Email represents the single critical utility of today's companies driving productivity, efficiency and cost savings. Unfortunately, bundled within its many advantages are significant threats which have the capacity to destroy your network and incur serious legal and financial repercussions for you and your business.

E-bok Microsoft 365 säkerhetsstrategi


6 steg för en holistisk säkerhetsstrategi med Microsoft 365. Att skydda sina data och system är högsta prioritet för dagens företag och organisationer. En utmaning som blir svårare för varje dag i takt med att attackerna blir mer sofistikerade och medarbetarna använder allt fler olika enheter och program.