PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Såhär arbetar vi under pandemin

För att säkerhetsställa våra leveranser och våra medarbetares hälsa

Vi är rustade för en fortsatt stabil drift framöver

Inom PrimeQ har vi reservplaner för viktiga funktioner och vi har säkrat att alla medarbetare kommer åt våra system hemifrån för att klara sina arbetsuppgifter. Vår strategi är att låta alla medarbetare, där det är möjligt, arbeta hemifrån. Vi är med andra ord rustade för att säkra en fortsatt stabil drift framöver.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har anpassat vårt kontor utefter dem. Vi har spritt ut arbetsplatserna för att säkra det rekommenderade avståndet mellan våra medarbetare som har behovet att komma in. PrimeQ bokar om möjligt både interna och externa möten via Mircosoft Teams.

PrimeQ har även tillsatt en intern corona-grupp som noga och dagligen följer utvecklingen både i samhället i stort men även internt inom företaget.

Om du har några frågor så finns vi här för dig. All support är tillgänglig via våra vanliga kanaler och vi håller öppet enligt ordinarie tider.

Du hittar våra kontaktuppgifter här

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Webroot SecureAnywhere


Perhaps the most important software decision a small or medium-sized business (SMB) should concern itself with is endpoint cybersecurity, also known as antivirus or antimalware

Snabbkurs: Microsoft 365 för företag


Förena er personal och all er information med ett kraftfullt och säkert produktivitetspaket som hjälper er att utveckla och driva verksamheten framåt.

Broschyr Kom igång med OneDrive


OneDrive är ett fillagringsutrymme online som du kan ansluta till var du än är. Det gör det enkelt att spara Office-dokument och andra filer i molnet så att du kan komma åt dem från valfri enhet.