Samarbetspartners


PrimeQ samarbetar med andra ledande aktörer inom deras respektive områden


Våra samarbetspartners

xledger

Xledger har 10 års erfarenhet av att leverera ett äkta webbaserat affärssystem. Xledger behärskade affärssystem i form av en molntjänst långt innan många andra hade börjat tala om det. Xledger erbjuder funktionalitet som tidigare bara stora företag haft råd med.

agda1

Visma Agda – Visma Agda AB är en av de ledande leverantörerna av system och tjänster inom området personal- och löneadministration på den svenska marknaden. PrimeQs ekonomikonsulter besitter gedigen kompetens i Agda.

effect

Effectplan lanserades i april 2012 och har snabbt blivit mycket framgångsrik på marknaden. Med Effectplan sammanför vi all vår kunskap om affärssystem och BI verktyg som QlikView och sammanför det i ett webbaserat planeringssystem.

ms

Microsoft – är ett multinationellt datorföretag baserat i Redmond, Washington med nästan 90 000 anställda. Företaget är i dag världens största inom programvaruutveckling. Microsoft utvecklar, tillverkar och licensierar många programprodukter för ett flertal olika datorsystem.

vmware

VMware effektiviserar IT radikalt med teknik som gör din verksamhet smidigare, effektivare och lönsammare. Som föregångare inom virtualisering och policystyrd automatisering förenklar VMware IT-komplexiteten i hela datacentret.

ruckus

Ruckus Wireless är ett amerikanskt bolag som specialiserat sig på att tillverka WiFi-produkter. De startade 2004 och är idag tredje största tillverkaren av WiFi-system för företag och operatörer. Deras lösningar ger bättre prestanda till användarna till lägre kostnad för ägaren. Ruckus passar till alla typer av trådlösa nätverk, från de största till de minsta.


Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för de senaste nyheterna och erbjudanden.

PrimeQ på Facebook