Nyheter

PrimeQ söker redovisningskonsulter

q

2016-11-15

PrimeQ erbjuder sina kunder en unik kombination av ekonomi- & lönetjänster, affärssystem och IT-lösningar. Vi växer kraftigt tillsammans med våra spännande kunder.

Vi söker nu nya medarbetare,

Du kommer att ingå i ett team som på ett professionellt och effektivt sätt har hand om hela eller delar av våra kunders ekonomiadministration. Viktiga egenskaper är att du är positiv och har förmåga att arbeta strukturerat och effektivt.

Vi sitter i ljusa lokaler på Södermalm och arbetar med moderna ekonomisystem som Xledger, Fortnox och BL. Detta möjliggör för kunden att sköta delar av redovisningen på egen hand. Tjänsterna kan utformas efter dina önskemål – var med och utveckla ett företag i tillväxt!
här
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Skicka in ansökan

Kundcitat
"PrimeQ har sedan starten varit vår outsourcingpartner avseende ekonomitjänster. Vi har handlat upp en skalbar helhetslösning som klarar att hänga med i vår kraftiga expansion. PrimeQ är en viktig partner för oss och vi är väldigt nöjda med deras leverans och stöd."
Michael Fogelberg
CEO / 24Storage
"Vi har valt PrimeQ som leverantör av serverdrift och VPN lösning eftersom de är lyhörda och flexibla samtidigt som vi alltid får snabb service. Det passar oss väldigt bra som ett snabbväxande bolag där IT är en central del i vår affär."
Marcus Ståhl
CTO / Vinguiden
"Vi valde PrimeQ som driftleverantör för deras kompetens och förmåga att förstå och leverera de tekniskt komplicerade lösningar vi och våra kunder kräver."
Tobias Perez
IT-Manager / WH Group
Kontakt