Telefonilösningar


Smarta telefonilösningar för alla typer av företag


Tele365 – Lättanvänt och prisvärt

Det är mycket som händer en helt vanlig dag på jobbet. Leveranser till kunder skall fungera, personalen skall trivas och må bra, nya kunder skall bearbetas, leverantörer skall underhållas. Och mitt i detta finns kommunikation, som bara skall fungera och som är ett av de allra viktigaste arbetsredskapen.

Företagskommunikation idag är så mycket mer än bara röstsamtal. Vi mailar och chattar som aldrig förr, samtidigt som betydelsen av ett röstsamtal inte får glömmas bort. Med “molnet” har det blivit lättare än någonsin att köpa och konsumera tjänster – men aldrig har det varit så svårt att hitta rätt produkt och tjänst för just dina behov.

Vill du fokusera mera på din verksamhet än teknik? Vi vet att vi har en telefonväxel som är både lättanvänd, framtidssäker och prisvärd. För tänk om den bil du köpte för 6 år sedan, nu efter 15 000 mil har hunnit byta drivmedel från bensin via diesel till laddhybrid. Och dessutom är lika ny och fin som den bil din granne hämtade från bilaffären igår.

Med Mitel Tele365 från PrimeQ är det möjligt – en skalbar telefonväxel som kan anpassas i det oändliga och som alltid är modern tack vare en mjukvarubaserad kärna.


Fyll i din e-postadress så skickar vi vår broschyr kostnadsfritt till dig.

Tele365 från PrimeQ

Tele365 är vårt samlingsnamn på våra telefonväxlar från Mitel. Tele365 stödjer alla former av samarbete såsom röstsamtal, videosamtal, chatt och snabbmeddelande samt ljud-, video- och webbmöten.

Tele365 stödjer alla former av telefoner

Fasta telefoner. För en trygg och användarvänlig vardag vid skrivbordet.

Trådlösa telefoner. För funktionsrik telefoni och kostnadseffektiv mobilitet på arbetsplatsen.

Mobiltelefoner. För medarbetare med världen som arbetsfält.

Integrerad datortelefoni. Som komplement eller enda telefon.

Tele365 har sina rötter i Mitels gedigna erfarenhet av att utveckla telefonväxlar och bygger på en väl beprövad grund som hanterar hundratusentals samtidiga användare.

Om ditt företag väljer Tele365 som telefonväxel får ni möjligheten att växa i er egen takt och nyttja de funktioner som passar er.

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för de senaste nyheterna och erbjudanden.

PrimeQ på Facebook