PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Telefoni

All din kommunikation på samma ställe

Lösningar för nutidens kommunikation

Med Tele365 från PrimeQ bygger vi smartare och enklare kommunikation. Vi ser till att ni som företag kan bemöta era kunder på ett proffsigt sätt med den rätta och senaste tekniken inom telekom. Med Tele365 från PrimeQ får ni växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara från ett och samma ställe.

PrimeQ erbjuder en operatörsoberoende telefonväxel i molnet innehållande funktioner och tjänster som passar vår tids krav på modern kommunikation. Som kund finns det möjlighet att öka eller reducera tjänster månad för månad så växeln alltid ligger i linje med verksamhetens behov. Utöver själva växeln erbjuder PrimeQ även en av marknadens bredaste portfölj av tilläggstjänster. Exempel på tilläggstjänster är telefonkonferens, kundtjänst, utländska nummer, statistik och rapportering.

Inom ramen för affärsområdet telefoni ingår även att hjälpa våra kunder med upphandlingar av operatörsavtal (mobil och fastnätstrafik) och bringa klarhet i olika erbjudanden, leverans av tillhörande hårdvara samt konsultativa tjänster runt systemkonfiguration och utbildning av användare och systemansvariga.

PrimeQ kan marknaden för telefoni och vi hjälper våra kunder att upphandla kommunikation. Då vi är oberoende kan vi ta fram alternativ från branschens ledande aktörer och hjälpa er utvärdera de olika erbjudanden.

Ladda även ner vår upphandlingsguide via knappen till höger så kan ni ta del av våra bästa tips runt vilka krav ni bör ställa när ni ska köpa telefoni.

Vill du veta mer om Telefoni?

Fyll i formuläret nedan så kommer Fredrik kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Fredrik Thörnberg

Hej, jag heter Fredrik och jag är tjänsteansvarig för Telefoni.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Energiforsk
Kunskapsskolan
STs a-kassa
Bromma Blocks
Restate
Frösunda Omsorg
Nobis
Hjärt-Lungfonden
Nathalie Schuterman
Wåhlin Fastigheter
Sansac
Delicato
Klockmaster
Djurönäset
BanQsoft
24Storage
Stockholms Sjukhem
Emirates
Svenskt Näringsliv
Råd&Rön
Gar-bo
Dahl
Teknikmagasinet
Almega
Vinguiden
Visita
CtrlPrint
Lush
Stockholm gas
ekenbygg
Sandbäckens
Cancerfonden
WH Group
Tekompaniet
Gasnätet Stockholm
NK
Svevia
Ledarnas Arbetslöshetskassa
LIF
Lantmännen Finans
Teknikföretagen
HL Display
Talarnas
Scouterna

Godbitar från Kunskapsbanken

Guide Word 2016 PC


Snabbstartguide. Ny användare av Word 2016? Använd denna guide för att lära dig grunderna.

Video Kom igång med Microsoft Teams


Få en guidad visning över Microsoft Teams.

Användarguide Tele365 Stänga växeln


En guide till hur du stänger Tele365 växel.