PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Våra lösningar

Vi erbjuder marknadens mest flexibla växelösning i molnet

Baserat på era önskemål

Med Tele365 från PrimeQ bygger vi smartare och enklare kommunikation. Vi ser till att ni som företag kan bemöta era kunder på ett proffsigt sätt med den rätta och senaste tekniken inom telekom. Med Tele365 från PrimeQ får ni växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara från ett och samma ställe.

Andra tjänster inom Telefoni

Känn friheten Microsoft Teams Operatörsoberoende Support Tele365 Tele365 Mobilväxel Tele365 Softphone Tele365 Svarsservice Tele365 prisindikation Tilläggstjänster Vanliga frågor om MyTele365

Allt fler företag övergår till helt molnbaserade IT-system då det genererar ökad kapacitet och effektiviserar arbetsflödet. Vi vet att samma princip gäller telefoni och därför erbjuder vi på PrimeQ, Tele365, marknadens mest flexibla växelösning i molnet.Tele365 är uppbyggd så att varje kunds önskemål behandlas på ett unikt sätt och utifrån det motsvarar de behov och förväntningar som finns.

Enkelhet & valfri

Vår ambition är att det ska finnas en enkelhet och valfrihet i tjänsten samt i samarbetet med oss som leverantör. Det ska vara enkelt att sätta igång, använda och förändra tjänsten. Vi har en etablerad och väl fungerande support med stor erfarenhet som står redo att hjälpa till.

Teknik i framkant

När ni väljer en telefonilösning i molnet innebär det att ni alltid har tillgång till den senaste tekniken. Vi som sköter om Tele365 jobbar löpande med uppdateringar och utveckling av nya tjänster och funktioner.

Betala bara för det ni använder

Vår strategi är att i Tele365 ingår ett basutbud av standardtjänster som de flesta klarar sig långt på. Önskas fler tjänster så finns dessa som tillägg och beställs efter varje kunds unika behov.

En användare – Ett nummer

Tele365 erbjuder en helt ny nivå av lösningar. Poängen är att varje medar-betare skräddarsyr sitt eget verktyg och själv väljer vilka telefoner vederbörande önskar. Användaren väljer också vilket nummer som kommuniceras vid utgående samtal; fastnät, mobilt eller funktionsnummer för växel eller grupp.

Kostnadseffektivt

I grundlicensen för Tele365 ingår de vanligaste funktionerna och priset är fast per månad och användare.

Bästa upplevelsen

Vi vet att de kunder som använder en kombination av Softphone och mobilapp är de som uppskattar lösningen mest. Utanför kontoret används mobilen och på kontoret används Softphone, det vill säga en telefon i datorn tillsammans med ett headset anslutet via USB eller bluetooth.

Överlägset visuellt

Softphone används i din laptop eller stationära dator och fungerar med både PC och Mac. Det är lätt att komma igång och använda funktionen. Softphone har ett gränssnitt som bl.a. hanterar de egna och kollegornas aktiviteter, sam-tal, svarsgrupper och katalogfunktioner. Det ingår även funktioner för chatt samt möjlighet att skicka SMS.

Telefonistgränssnitt till alla

Med Softphone så får du tre olika vyer. På ett enkelt sätt växlar användaren mellan standard, kö-hanteraren eller telefonist. Detta skapar större frihet och användare kan hjälpa varandra i företagets olika roller.

Tele365 tillgodoser alla behov

Med vårt breda utbud av tilläggstjänster tillgodoser Tele365 från PrimeQ i stort sett alla de behov som ett företag kan ställa på sin kommunikationslösning. Flera av funktionerna har uppkommit efter kundförfrågningar. Saknar ni något diskuterar vi gärna framtida lösningar. Vi vet att med intressanta och effektiva tilläggsfunktioner kan vi hjälpa och underlätta för våra användare.

Vill du veta mer om Kommunikationslösningar?

Fyll i formuläret nedan så kommer Fredrik kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Fredrik Thörnberg

Hej, jag heter Fredrik och jag är tjänsteansvarig för Kommunikationslösningar.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Teknikföretagen
Restate
Visita
ekenbygg
Gar-bo
Hjärt-Lungfonden
Delicato
STs a-kassa
Svenskt Näringsliv
Scouterna
Talarnas
Djurönäset
Gasnätet Stockholm
Nobis
Emirates
Almega
Dahl
Nathalie Schuterman
Kunskapsskolan
CtrlPrint
HL Display
Svevia
LIF
BanQsoft
Wåhlin Fastigheter
Vinguiden
Tekompaniet
Teknikmagasinet
Sandbäckens
Frösunda Omsorg
Energiforsk
NK
Cancerfonden
Råd&Rön
Ledarnas Arbetslöshetskassa
24Storage
Stockholms Sjukhem
Lush
Bromma Blocks
Klockmaster
Sansac
WH Group
Lantmännen Finans
Stockholm gas

IT-tjänster


Skuggupphandling


Vi hjälper dig med skuggupphandlingar/-offerter inom områden som IT-infrastruktur, serverdrift, nätverksutrustning, molntjänster och licenser. Ska du förhandla med leverantörer kan det vara bra att känna till aktuella prisnivåer och upplägg. Med v...

Affärssystem & Beslutsstöd


Order & fakturering


Xledger innehåller kompletta funktioner för fakturering som är helt integrerade med projektredovisning, kundreskontra och huvudbok. Stöd finns för e-faktura, PDF-fakturor, fysiska fakturor, systemfaktura (mellan företag som använder Xledger t.ex. ino...

Ekonomi & Lön


Fastighetsredovisning


Tillgångar och transaktioner i ett fastighetsbolag uppgår till stora värden. Regelverken inom redovisning och beskattning är samtidigt komplicerade och svåra att tillämpa. PrimeQ har specialister som kan hjälpa dig att hantera allt från hyresaviserin...