PrimeQ - En partner. Många specialister.
Våra lösningar

Våra lösningar

Vi erbjuder marknadens mest flexibla växelösning i molnet

Baserat på era önskemål

Sidebar bild
Med Tele365 från PrimeQ bygger vi smartare och enklare kommunikation. Vi ser till att ni som företag kan bemöta era kunder på ett proffsigt sätt med den rätta och senaste tekniken inom telekom. Med Tele365 från PrimeQ får ni växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara från ett och samma ställe.

Allt fler företag övergår till helt molnbaserade IT-system då det genererar ökad kapacitet och effektiviserar arbetsflödet. Vi vet att samma princip gäller telefoni och därför erbjuder vi på PrimeQ, Tele365, marknadens mest flexibla växelösning i molnet.Tele365 är uppbyggd så att varje kunds önskemål behandlas på ett unikt sätt och utifrån det motsvarar de behov och förväntningar som finns.

Enkelhet & valfri

Vår ambition är att det ska finnas en enkelhet och valfrihet i tjänsten samt i samarbetet med oss som leverantör. Det ska vara enkelt att sätta igång, använda och förändra tjänsten. Vi har en etablerad och väl fungerande support med stor erfarenhet som står redo att hjälpa till.

Teknik i framkant

När ni väljer en telefonilösning i molnet innebär det att ni alltid har tillgång till den senaste tekniken. Vi som sköter om Tele365 jobbar löpande med uppdateringar och utveckling av nya tjänster och funktioner.

Betala bara för det ni använder

Vår strategi är att i Tele365 ingår ett basutbud av standardtjänster som de flesta klarar sig långt på. Önskas fler tjänster så finns dessa som tillägg och beställs efter varje kunds unika behov.

En användare – Ett nummer

Tele365 erbjuder en helt ny nivå av lösningar. Poängen är att varje medar-betare skräddarsyr sitt eget verktyg och själv väljer vilka telefoner vederbörande önskar. Användaren väljer också vilket nummer som kommuniceras vid utgående samtal; fastnät, mobilt eller funktionsnummer för växel eller grupp.

Kostnadseffektivt

I grundlicensen för Tele365 ingår de vanligaste funktionerna och priset är fast per månad och användare.

Bästa upplevelsen

Vi vet att de kunder som använder en kombination av Softphone och mobilapp är de som uppskattar lösningen mest. Utanför kontoret används mobilen och på kontoret används Softphone, det vill säga en telefon i datorn tillsammans med ett headset anslutet via USB eller bluetooth.

Överlägset visuellt

Softphone används i din laptop eller stationära dator och fungerar med både PC och Mac. Det är lätt att komma igång och använda funktionen. Softphone har ett gränssnitt som bl.a. hanterar de egna och kollegornas aktiviteter, sam-tal, svarsgrupper och katalogfunktioner. Det ingår även funktioner för chatt samt möjlighet att skicka SMS.

Telefonistgränssnitt till alla

Med Softphone så får du tre olika vyer. På ett enkelt sätt växlar användaren mellan standard, kö-hanteraren eller telefonist. Detta skapar större frihet och användare kan hjälpa varandra i företagets olika roller.

Tele365 tillgodoser alla behov

Med vårt breda utbud av tilläggstjänster tillgodoser Tele365 från PrimeQ i stort sett alla de behov som ett företag kan ställa på sin kommunikationslösning. Flera av funktionerna har uppkommit efter kundförfrågningar. Saknar ni något diskuterar vi gärna framtida lösningar. Vi vet att med intressanta och effektiva tilläggsfunktioner kan vi hjälpa och underlätta för våra användare.

Vill du veta mer om Kommunikationslösningar?

Fyll i formuläret nedan så kommer Fredrik kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Fredrik Thörnberg

Fredrik Thörnberg

Hej, jag heter Fredrik och jag är tjänsteansvarig för Kommunikationslösningar.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Några som har valt oss
På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

IT-tjänster


Övervakning


Vad ska övervakas? På vilken nivå? En övervakning kan göras hur komplex som helst men ofta är det viktigare att lägga pusslet om hur kedjan för funktionen ska övervakas. Att lägga ambitionsnivån på rätt nivå. Vi hjälper er att få alla pusselbitar på ...

Affärssystem & Beslutsstöd


Projektredovisning


Projekt kan enkelt indelas i huvudprojekt och delprojekt i valfritt antal nivåer. Du kan valfritt använda aktiviteter och arbetsorder i projekten. Om projekt planeras och bryts ned i ett annat projektsystem importeras enkelt projekt- och aktivitetsst...

Ekonomi & Lön


Koncernredovisning


Om din verksamhet är uppdelad i flera bolag och dessa samtidigt ägs av ett gemensamt moderföretag så föreligger en koncern. I större koncerner måste moderföretaget visa en sammanslagen (konsoliderad) ekonomisk redovisning, som omfattar alla företag, ...