PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Tilläggstjänster

Det finns fler i molnet

Tele365 är mer än en telefonväxel

Med Tele365 från PrimeQ bygger vi smartare och enklare kommunikation. Vi ser till att ni som företag kan bemöta era kunder på ett proffsigt sätt med den rätta och senaste tekniken inom telekom. Med Tele365 från PrimeQ får ni växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara från ett och samma ställe.

Andra tjänster inom Telefoni

Kommunikationslösningar Känn friheten Microsoft Teams Operatörsoberoende Support Tele365 Tele365 Mobilväxel Tele365 Softphone Tele365 Svarsservice Tele365 prisindikation Vanliga frågor om MyTele365

Ni som verksamhet ska känna att ni har verktygen som förenklar och effektiviserar er vardag. Det är ett av huvudskälen till varför vi tagit fram våra tilläggsapplikationer – de ska göra livet enklare för våra kunder.

Låt inte era kunder vänta

Att exempelvis kunna se i realtid hur många samtal som står på kö ger personalen en tydlig bild hur hög eller låg arbetsbelastningen är för stunden. Med vårt statistikverktyg kan verksamheten följas upp och det går med enkla medel att mäta hur många samtal verksamheten klarar att hantera med nuvarande bemanning. Vad händer om en person försvinner från svarsgruppen p.g.a. långvarig sjukdom? Hur kommer det påverka svarsfrekvensen och väntetiden för den inringande parten? Det är svar ni får via Tele365 Reports som hjälper er planera bemanningen och personalbehov.

Verkar ni på en internationell marknad?

Många företag verkar på en internationell marknad och med hjälp av våra utländska nummer så har ni möjlighet att adressera lokala telefonnummer i de länder ni har verksamhet i. Detta samtidigt som er personal sitter på kontoret i Sverige och ser från vilket land samtalet kommer ifrån.

CRM-system? Perfekt!

Givetvis har vi skapat förutsättningar för Tele365 att kunna integreras mot andra affärstödjande system. Bland annat har vi färdiga integrationer mot flera vanligt förekommande CRM-system så ni vid inkommande samtal kan få kundkortet ”poppat” direkt på skärmen och slippa söka i systemet. Saknar vi en färdig integration mot just ert system så kan vi ofta skapa en koppling så länge det finns ett API vi kan prata mot.

Så,

Med andra ord vill vi med Tele365 skapa enklare och smartare kommunikation som ofta skräddarsys efter just era behov och krav.

Wallboard

Wallboard

Få full kontroll på era svarsgrupper och agenter genom ett grafiskt gränssnitt i realtid.
Reports

Reports

Med Tele365 Reports kan ni följa upp och analysera företagets tillgänglighet och mäta era servicenivåer.
Gemensam telefonbok

Gemensam telefonbok

Lättillgängliga uppgifter om de egna användarna på företaget är en stor tillgång. Vår telefonbok ger er all information ni behöver.
Kalenderkoppling

Kalenderkoppling

Genom ett enkelt handgrepp vid bokningar i kalendern eller mobilen kan du styra din tillgänglighet i växeln.

Vill du veta mer om Tilläggstjänster?

Fyll i formuläret nedan så kommer Fredrik kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Fredrik Thörnberg

Hej, jag heter Fredrik och jag är tjänsteansvarig för Tilläggstjänster.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Restate
Gar-bo
Vinguiden
Svevia
Teknikföretagen
Scouterna
Sansac
Ledarnas Arbetslöshetskassa
BanQsoft
Dahl
CtrlPrint
Råd&Rön
NK
Svenskt Näringsliv
LIF
Stockholms Sjukhem
Gasnätet Stockholm
WH Group
Klockmaster
HL Display
Nathalie Schuterman
Hjärt-Lungfonden
Lush
24Storage
Almega
Kunskapsskolan
Energiforsk
Wåhlin Fastigheter
Stockholm gas
STs a-kassa
Cancerfonden
Visita
Lantmännen Finans
Frösunda Omsorg
Teknikmagasinet
ekenbygg
Talarnas
Tekompaniet
Delicato
Sandbäckens
Nobis
Bromma Blocks
Emirates
Djurönäset

IT-tjänster


Microsoft Autopilot


Är du trött på krånglig hantering med komplicerade tjänster eller verktyg? Nu finns en smidig och effektiv lösning på problemet – Microsoft har utvecklat den molnbaserade tjänsten Windows Autopilot. Lämna gårdagens tänk, med tröttsam imagehanterin...

Affärssystem & Beslutsstöd


Allt i molnet


Många flyttar hem sina kontor och företagets digitalisering sätts därmed på prov. Med ett molnbaserat affärssystem har ni åtkomst till systemet oavsett var ni befinner er och vilken enhet du än arbetar på. Xledger är ett av de mest omfattande affärss...

Ekonomi & Lön


Kundfaktura


Vi på PrimeQ hjälper dig att registrera dina kunder och dess uppgifter i ert personliga kundregister. Med ett tryggt och säkert system sammanställer vi fakturor på din begäran som vi sedan skickar ut till kunden. En lösning som passar alla Vi t...