Telefonväxlar


Smarta och prisvärda telefonväxlar!

Tele365

Tele365 är vårt samlingsnamn på våra telefonväxlar från Mitel. Tele365 stödjer alla former av samarbete såsom röstsamtal, videosamtal, chatt och snabbmeddelande samt ljud-, video- och webbmöten. Läs mer om Tele365.

SIP365

Med SIP365 får ni en prisvärd anslutning som kan anslutas till vår växeltjänst, Tele365, eller till din telefonväxel så länge den har stöd för SIP. Ni ansluter till vår operatörstjänst via ert bredband. SIP365 låter er även integrera era mobiltelefoner och få tillgång till en riktig mobil anknytning. Läs mer om SIP365 här.

Mobila växlar

Låt din mobiltelefon bli en del av er telefonväxel och visa ditt fastnätsnummer när du ringer utgående samtal. Via appen i din smartphone får du telefonväxelns funktioner i mobilen och hänvisar dig, ser status på kollegor och chattar. Läs mer om mobila växlar.

Contact Center

Våra contact center-lösningar hjälper er att få kontroll över era flöden av samtal. Ni får tillgång till verktyg för statistik och uppföljning. Utöver röstsamtal ges ni möjlighet att inkludera andra kommunikationssätt såsom e-post, chatt och sociala medier. Läs mer om contact center-lösningar.

Upphandlingshjälp

PrimeQ agerar även upphandlingskonsult och hjälper företag och organisationer att upphandla kommunikation. Tack vare ett stort kontaktnät och många år i branschen så har vi en gedigen kunskap och förståelse för vilka behov som finns och vilka krav som behöver ställas. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er att välja rätt lösning!

Kontakta oss

Upphandlingsguide

Går ni i tankar att upphandla en ny telefonväxel? Ladda ner vår guide som hjälper er med vilka frågor ni bör ställa samt vad ni behöver tänka på. Fyll i din e-postadress och klicka på Ladda ner.
Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för de senaste nyheterna och erbjudanden.

PrimeQ på Facebook