Xledger


Webbaserat affärssystem med 

avancerad funktionalitet

Xledger – ett komplett affärssystem i molnet
xlogo1

Xledger är det mest omfattande affärssystemet i molnet. Systemet gör bred och djup funktionalitet tillgänglig för små och medelstora företag. Affärssystemet har avancerade funktioner lättillgängliga som till hög grad är automatiserade. Samtliga delsystem är direktintegrerade med varandra.
Xledger är affärssystemet som ger alla roller detaljerad kontroll och överblick. Ett affärssystem som sparar tid med automatiserade processer.

Alltid tillgängligt

Användare av Xledger har möjlighet att arbeta var som helst och när som helst eftersom affärsystemet levereras som en molntjänst. Xledger ställer inga krav på utrustning och ingenting behöver installeras lokalt – använd vad du vill; PC, Mac, surfplatta eller smartphone. Xledger stödjer även alla vanliga webbläsare: Explorer, Chrome, Safari, Firefox och Opera. Trådlös uppkoppling går utmärkt att använda. 3G via din mobiltelefon räcker gott och väl för all funktionalitet i ett enda integrerat affärssystem.

Ögonblicklig överblick över verksamheten

Xledger är skräddarsytt för att presentera information om din verksamhet på ett överskådligt sätt. Överblicken över verksamhetens affärsområden, avdelningar och projekt blir snabb, enkel och direkt för alla roller i verksamheten.
Varje roll har en hemsida där en komplett översiktsbild med alla personliga beslutsunderlag och uppgifter presenteras direkt vid inloggning. Den anpassningsbara startsidan kan till exempel visa resultaträkning, likviditetssammanställning, balansräkning, åldersfördelning på kund- och leverantörsreskontran, nyckeltal, uppgifter att göra och växelkurser.
Tack vare 12 fria dimensioner i kodsträngen kan ni dessutom själva välja exakt vad ni vill följa upp verksamheten på, till exempel produktkategori, individ eller region. Komplex information blir lättförståelig och presenteras på ett tillgängligt sätt.

Lägre totalkostnad

Xledgers totalkostnad är betydligt lägre än för traditionella system med likvärdig funktionalitet. Traditionella affärssystem hävdar allt oftare att de är molntjänster. Det är ofta felaktigt då de i själva verket oftast har byggt webbgränssnitt och/eller utvecklat vissa funktioner i molnet. Det betyder däremot inte att kunderna når alla de kostnadsbesparingar som ett äkta webbaserat ERP innebär.
Ett införande av Xledger är tryggt och säkert. Den förutsägbara kostnaden är mycket lägre än för likvärdiga traditionella affärssystem. Xledgers kunder har alltid tillgång till den nyaste versionen där anpassningar automatiskt följer med, men slipper alla uppgraderingskostnader.
Automatisering sparar pengar och tid. Xledger förenklar och underlättar resurskrävande administrativa processer avsevärt genom automatisering som redan är färdig vid anslutning till tjänsten. Ekonomiavdelningen har väldigt mycket tid att vinna på automatiseringen, men även projektledare, resursägare och ledning sparar både arbetstid och ledtid på att alltid ha tillgång till uppdaterad information och att kunna attestera digitalt.

Vill du veta mer om Xledger och våra tjänster inom affärssystem, beslutstöd och IT-management, kontakta  

Xledger Cloud Accounting Software


Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för de senaste nyheterna och erbjudanden.

PrimeQ på Facebook