PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Mall för import av användare

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad SpamTitan skräppostfilter


Skydda era servrar och datorer. Se över er e-postsäkerhet E-posten ligger högt upp på listan av affärskritiska system. Det är av yttersta vikt att e-postflödet fungerar funktionsfritt och säkert. Säkerhetslösningarna i dagens IT-miljöer är både avancerade och kostsamma.

Broschyr Microsoft 365 Business


Bocka av "Hitta en tekniklösning för verksamheten" från dagordningen. Microsoft 365 Business är en integrerad molnbaserad lösning som förenklar IT, höjer datasäkerheten och håller medarbetarnas enheter uppdaterade med det senaste från Windows 10 och Office 365.

Produktblad Gemensam Telefonbok


Skräddarsy er egna telefonbok och ha alla era kollegor lättillgängligt, oavsett vart du är.