PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Guide Excel 2016 Mac

Godbitar från Kunskapsbanken

Broschyr Microsoft 365 Enterprise


Ge medarbetare rätt verktyg för att jobba digitalt Microsoft 365 Enterprise som helhetslösning för kreativitet, samarbete och säkerhet.

Guide 5 nya sätt att samarbeta i Word


Samarbeta med vem som helst, var som helst. Nu är det slut på att behöva sitta i grupp framför en dator eller skicka filer fram och tillbaka. Alla kan redigera samma exemplar av dokumentet –även i realtid.

Guide OneDrive


Snabbstartsguide. Gör mer var du än är med säker åtkomst, delning och fillagring. Logga in på din Office 365-prenumeration och välj OneDrive från startikonen för appar.