PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Xledger

Ett komplett affärssystem i molnet

Gör som över 10 000 andra bolag

PrimeQ erbjuder tjänster och konsulter för att utveckla kunders affärsverksamhet med fokus på affärssystem och beslutsstöd. Vi har som mål att kunna erbjuda marknadens mest moderna och effektiva systemlösningar kombinerat med erfarna konsulter. Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.

Andra tjänster inom Affärssystem & Beslutsstöd

Affärssystem Allt i molnet Beslutsstöd Power BI

Xledger är ett av de mest omfattande affärssystemen i molnet. Systemet gör bred och djup funktionalitet tillgänglig för medelstora till stora företag och används i dag av över 10 000 bolag i över 50 länder.

Med Xledger är allt integrerat

Med Xledger får allt du behöver i ett system, från ekonomistyrning till projektredovisning, tidrapportering och fakturering. Du får tillgång till verksamhetens nyckeltal online och har alltid uppdaterade beslutsunderlag för att kunna fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt.

Analysverktygen finns inbyggda i systemet och är tillgängliga överallt. Användarna får en rollanpassad startsida där den viktigaste informationen visas, vilket ger en snabb överblick över vad som måste göras. Xledger ställer inga krav på utrustning och ingenting behöver installeras lokalt – allt du behöver är tillgång till internet och en dator, surfplatta eller smartphone. Valet är ditt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nyttprodukthjul-test.png

Bokföring

Xledger har 12 valfria redovisningsdimensioner samt funktioner som bland annat automatisk valutakurshantering, budget- och koncernhantering, anläggningsredovisning mm. Du kan alltid drilla dig ner från summerade poster i till exempel en resultatrapport ner till de underliggande transaktionerna.

Rapportering & analys

Inbyggda rapportverktyg som alltid ger dig tillgång till uppdaterad information online med egendefinierade rapporter.

Anläggningsredovisning

Möjlighet till automatiserade avskrivningar med fler olika posteringsregler och klassificeringar.

Budget & prognos

Budgetera på valfria dimensioner, bland annat kostnadsställe, projekt och kund/leverantör. Budgetera i valfri valuta, möjlighet till import från externa källor och flerbolagshantering.

Kund- & leverantörsreskontra

Inbyggda funktioner för fakturascanning och OCR-tolkning med smarta konteringsfunktioner.

Projektredovisning

En komplett lösning för projekten: projektredovisning, projektfakturering och resursplanering.

Tidrapportering

Tidsrapportera var du vill och när du vill – i datorn eller mobilen. Rapportera per dag, vecka eller månad.

Utlägg

Med Xledger får du en effektiv hantering av reseräkningar och utlägg där all information finns tillgänglig i systemet.

Integrationer

Med Xledger kommer enkla verktyg för import/export av data, bland annat genom webservice och GraphQL.

Inköp & lager

Xledger har stöd för hela inköpskedjan och ger dig möjlighet att hantera inköp i dina projekt.

Kassa, bank & betalningar

Se alla transaktioner, följ likviditeten och godkänn utbetalningar direkt i Xledger utan att logga in i internetbanken.

Medlems- & donationshantering, XRM

Möjligheten att utifrån exempelvis kontaktuppgifter och demografi hantera flera dimensioner av information rörande givare och medlemmar.

Order & fakturering

Avancerade funktioner för fakturering, helt integrerat med projektredovisning, kundreskontra och huvudbok.

Attestflöde

Xledger digitaliserar och automatiserar processer som sträcker sig från kostnadsrapporter och godkännanden till logistik och betalning. Alla arbetsflöden inkluderar ett fullständigt revisionsspår och många kunddefinerbara valideringspunkter.

Tilläggstjänster

Xledger förstärker nyckelfunktioner med en rad tilläggstjänster. Några av dessa tjänster är globala: alla användare får till exempel dokumentstyrning och OCR-anpassad data inmatning. Xledger ger varje kund möjlighet att använda vår app för andriod och IOS.

Vill du veta mer om Xledger – ett komplett affärssystem i molnet?

Fyll i formuläret nedan så kommer Mikael kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Mikael Ljungar

Hej, jag heter Mikael och jag är tjänsteansvarig för Xledger – ett komplett affärssystem i molnet.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

072-300 00 78

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

IT-tjänster


SPOC


Om och om igen. Telefonköer med bisarra väntetider. Eller svaret ”Det där kan inte jag hjälpa dig med, du får prata med x på företaget y.” Känns det igen? Problemet är välkänt och vi blir lika arga varje gång det händer oss själva. Ingen vill ta på s...

Ekonomi & Lön


Lönetjänster


Med våra lönekonsulter tillför vi på PrimeQ specialistkompetens som kan effektivisera lönehanteringen och öka din trygghet. Våra tjänster är fullt skalbara och anpassas efter era önskemål och behov. Löneprocesser hos våra kunder ser ofta väldigt olik...

Telefoni


Operatörsoberoende


Vår tjänst passar perfekt om ni vill kunna blanda operatörer eller byta operatör utan att behöva bry er om bindningstider. Med vår lösning kan ni byta och blanda operatörer fritt, när ni vill, utan att behöva byta växel. Vi är en av få leverantörer s...